BITCENTAR.MK

Изработка на комплени веб страни, ел.продавници, дизајн, веб модули.

BIT CENTAR

BIT CENTARИзработка на комплетни веб решенија -

BIT CENTAR е тим од искусни професионалци со долго искуство во креирањето на веб решенија. Повеќегодишното искуство и пратењето на модните текови во оваа свера ни дава за право да понудиме квалитетни веб производи. Решенијата кои ги нудиме ги содршат се она кое денес содржат модерните веб страници. Специфично е што клиентите по изработката на веб страната можат истата самите да ја администрираат и со тоа заштедат на понатамошни трошоци.

Со Почит

Summer Grill

web DESIGN!

Почнувајќи од: 129.00 EUR

ВЕБ Понуди веб пакети - цена

 • Пакет 1

  129.00 EUR
 • Пакет 2

  199.00 ЕУР
 • Пакет 3

  По договор
 • Е-продавница 1

  499.00 EUR
 • Е-продавница 2

  По договор
 • Хостирање 1 год

  Гратис

Другите за нас

„Накратко,.... Концизно и брзо завршена работа.”

- Соња и Петар
Кон ПОЧЕТНА
 • 1
 • 2
 • 3

Услуги & Сервисквалитетни и брзи решенија

Steak with a garlic and parsley risotto

Веб дизајн


комплетни Веб решенија…

How to Marinate and Grill Steaks

ВЕБ надградба


Редизајн и развој...…

Delicious Stuffed Meat Pancakes Recipe

Електронска продавница


Вашиот ВЕБ како online продавница…

What is a good time for a barbecue?

Одржување и подршка


Нега и свежина на ВЕБ страната…

Повеќе

Работно време

Понеделник-Петок 9.30 - 16.30 часот
Сабота 10.00 - 14.00 часот.
Недела - mail- дежурство.

ЛокацијаКонтактирајте со нас!

Контакт форма

Информација

BIT CENTAR.MK се наоѓа во центарот на градот на ул.Македонија бр.6

Адреса

BIT CENTAR
ул. Македонија бр.6
1000 Скопје